Siemano. Prosiliscie u kumpla w komentarzach zdjec abym opisal wam rowerek prl diggerr.
Ogolnie podoba mi sie ze rower caly jest cromo i na maszynach.
Rama: Jeździ sie na niej bosko. Na zdjeciach daje sie ze ta rama jest wysoka ale w rzeczywistosci tak nie jest. Jezdzi sie na niej jak na dobrej fajnej ramie.
Kiera: Fajna jest z tego wzgledu, ze jest szeroka ale nie az tak bardzo.
Geje: Dla mnie sa zle, bo nie lubie plastikowych i po miesiacu jezdzenia strzela cos w nich (nie wiem od czego moze od piachu xD) ale sa dobre bo sie nie scieraja tak szybko
Korba: I tu mnie denerwuje jedna rzecz -piasek wlatuje do srodka ale to chyba wina mojego sprzetu w innych modelach nie powinno tak byc chyba. Wiec co jakis czas czyli 2-4 razy w tygodniu musze umyc rower zeby nie trzeszczalo(denerwuje to bo slychac i dosyc mocno czuc w nogach).
Kolo tyl: Podoba mi sie jest dobre i solidne, choc obrecz nie jest chromowana :///
Kolo przod: Tez jest dobre, nic nie strzela nie trzeszczy ale jest zle u mnie jakos zamontowane. Cala piasta jest idealnie rowno a kolo zamontowane w bok o jakies 6mm. Pozatym jak nie dokrece 360 czasami az strzela ale nic sie nie dzieje :D
Rowerek jest spoko poza kilkoma wadami sprzetowymi i mi sie podoba postaram sie wkleic zdjecie, bo jeszcze nie zrobilem.
I jeszcze jedno : Zachecam do kupna tego rowerka, ale troche irytuje mnie to ze wszystko prawie jest no name :/
I sorka, ze tak krotko, ale nie chcialo mi sie szczerze pisac tego ale prosili inni :D