Elo
Kto by chciał sobie tam pokatować jakieś triczki ? ; >
http://www.pinkbike.com/photo/4565024/
PinkBike.com
Elo
Kto by chciał sobie tam pokatować jakieś triczki ? ; >
http://www.pinkbike.com/photo/4565024/
PinkBike.com
Papug00 napisał(a):A gdzie to i za ile?
ouuu, ale marzenie . . . . Kurcze ; DD chciałbym coś takiego przed domem ; ]
ten zjazd bialy to chyba na snowboard jest bo rampy tam sa z drewna a zreszta wydaje mi sie ze koles ma deske tamten na gorze ;) ale i tak poskakalbym :D
Żeby takie coś w Polsce było to bym tam chyba spała w tym skateparku żeby rano znowu katować xD i tak w kółko :D
Morda napisał(a):ten zjazd bialy to chyba na snowboard jest bo rampy tam sa z drewna a zreszta wydaje mi sie ze koles ma deske tamten na gorze ;) ale i tak poskakalbym :D
JaBmx napisał(a):Morda napisał(a):ten zjazd bialy to chyba na snowboard jest bo rampy tam sa z drewna a zreszta wydaje mi sie ze koles ma deske tamten na gorze ;) ale i tak poskakalbym :D
Ma racje z tą deską jestem pewien, że to jest na deskę xD
Ale widać w prawym dolnym rogu, że na rowery też coś tam jest xD
Robalek123 napisał(a):JaBmx napisał(a):Morda napisał(a):ten zjazd bialy to chyba na snowboard jest bo rampy tam sa z drewna a zreszta wydaje mi sie ze koles ma deske tamten na gorze ;) ale i tak poskakalbym :D
Ma racje z tą deską jestem pewien, że to jest na deskę xD
Ale widać w prawym dolnym rogu, że na rowery też coś tam jest xD
hehe , no ale może rowerem też by dało się skoczyć do tych gąbek ; D
no fakt pewnie tak ; D ale jak byś jechał prosto to może byś się nie wyje ** i udało by się skoczyć ;p
Robalek123 napisał(a):Papug00 napisał(a):A gdzie to i za ile?
to jest chyba w Ameryce ; D
AdamHaroTG napisał(a):Robalek123 napisał(a):Papug00 napisał(a):A gdzie to i za ile?
to jest chyba w Ameryce ; D
Przecież pisze, ze london, united kingdom
mmmm, a w polsce jest coś takiego? Tzn skaczesz i gąbki? FAjne miejsce do pokatowania. Chyba były takie gąbki w Białym Stoku, ale już chyba tam nie ma.
Misiek141 napisał(a):mmmm, a w polsce jest coś takiego? Tzn skaczesz i gąbki? FAjne miejsce do pokatowania. Chyba były takie gąbki w Białym Stoku, ale już chyba tam nie ma.
To mozna czasem taki zlot zrobic:D
To jest na snowboard i na freeski bo sam śmigam i wiem to jest zrobione z snowflexu albo z igieliny więc na bmxie nie ma szans bo to w zajebiście ślizga i nie ma nawet opcji . Pewnie nawet by cię nie wpuścili z Bmxem ale tam w oddali widać mini rampę .

Kolejnym portalem snowboardowym w Polsce będzie snowboardowe.pl. Sprawdź już wkrótce.
Snowboard to dobra alternatywa na zimę :)