Już nie rozczulajmy sie nad tym GTX poprostu to syf i trzeba to ludziom uświadomic...
Już nie rozczulajmy sie nad tym GTX poprostu to syf i trzeba to ludziom uświadomic...
SORRY ZA OFFTOP
ale ja jestem wyluzowany :)
i że niby teraz mi ciśniesz że mam gtixa chociaż go nie mam?? a co jeżeli bym miał? byłbym gorszy???????
wybacz ale nie chce mi sie dyskutować z człowiekiem które ma tak snobistyczne podejście...
a pozatym jeżeli na bmx.pl nie ma miejsca na gitxy to dlaczego sie wypowiadasz w tym temacie nic do niego nie wnosząc??
peace
ludzie wyluzujcie : D teraz sa jeszcze gorsze syfy od gtixow np . spojrzcie na to http://allegro.pl/item343843581_bmx_2fa ... anio_.html : D
hehe... racja Kowalbiker... ten rower przebija gtix'a...
sama nazwa wskazuje ze to profesjonalny sprzet... tylko dla wybranych... na razie znalazlo sie pieciu szczesliwych nabywcow... zobaczysz, ze kilka dni po zakonczeniu aukcji pojawi sie tutaj te piec osob i bedzie pytalo o to jakie powinno byc cisnienie w oponach, jak odchudzic rower, jak zrobic bunny hopa itp.
po prostu zal mi tych ludzi... ale za swoja glupote trzeba placic...
pzdr
Ja niestety jestem posiadaczem GTiXa, przyznaje ;( kupiłem ten rower zaczynając dopiero uprawiać ten sport, więc nie miałem właściwie pojęcia co kupuje;/ rower kupiłem od qumpla w dobrym stanie za 250 zł. miał skróconą kiere inne gripy i 3pc korbe moongosa. śmigam już na nim ok pół roku a nauczyłem się dość dużo trików(chyba). obecnie waży 13kg. wparawdzie tera zmieniłem rame na easterna bo nie stać mnie na cały rower od razu i se zmieniam części po kolei;|
Nie polecam tego rowera.
RaMpAnT napisał(a):Ja niestety jestem posiadaczem GTiXa, przyznaje ;( kupiłem ten rower zaczynając dopiero uprawiać ten sport, więc nie miałem właściwie pojęcia co kupuje;/ rower kupiłem od qumpla w dobrym stanie za 250 zł. miał skróconą kiere inne gripy i 3pc korbe moongosa. śmigam już na nim ok pół roku a nauczyłem się dość dużo trików(chyba). obecnie waży 13kg. wparawdzie tera zmieniłem rame na easterna bo nie stać mnie na cały rower od razu i se zmieniam części po kolei;|
Nie polecam tego rowera.
no ale caly czas ma nie smak po tym rowerrze :]
Tematy o takich wynalazkach dobrze że sie pojawiają z prostej przyczyny, mianowice zaoszczędzenia wielu dzieciakom rozczarowania na starcie spowodowanym nabyciem, gówna we wstążkach ,cekinach.
ja pomijając że brzydze sie marketami i całym tym ich komercyjnym kiblem,to samo tyczy sie wszelakich rzeczy dostępnymi dla pierwszego lepszego chama (muzyka która sama do ciebie przychodzi,ubranka,telefoniki,modne pozy i reszta skrajnie przypałowych zajawek ..hajsu nie wjebal bym w nowiutki gtix przede wszystkim dlatego bo ...
wszędzie są oferty że ktoś sprzedaje nagle potrzebuje pilnie hajsu?
że to super bmx?bardzo twardy?
jest tani?
tak po za tym
wygląda jak pół dupy zza krzaka
jak kolorowy badziewny ciężki złom qrwa bicykl z 1915!
jak już coś ogarniać przy niskim budżecie to tylko z używanych bmxów z prawdziwego zdarzenia ,nie rozsypią sie w powietrzu :D
Uwaga!!! Uwaga!!! Uwaga!!!
Sprawdź, dlaczego jesteśmy najlepsi!!!
Nowe modele najpopularniejszych BMX'ów w naszym kraju.
Wzmocniona, grubsza rama, nowa grafika
co jeszcze bardziej zwiększa atrakcyjność tych modeli.
GRATIS Rękawiczki rowerowe i wysyłka za darmo!!!
Posiadają wszystko to, co prawdziwe BMX-y mieć powinnny, czyli:
· rotor w kierownicy umożliwiający obrót kierownicą o 360 stopni
· wzmocniona kierownica
· obręcze aluminiowe, 48 szprych
· hamulce V-Brake
· dźwignie hamulca aluminiowe
· platformowe pedały aluminiowe
· w komplecie 4 stalowe pegi
Nie ma sensu porównywać ofert,
nikt nie da Państwu więcej niż GreenBike.
Najlepsza cena 449zł!!!
http://allegro.pl/item434312073_bmx_gti ... ratis.html
myślę że was przekonałem że warto xDDDD LOOOL
niektórzy mówią że wydali na niego 460. a ja co mam powiedziec 600... totalny obłęd przez pierwsze 2 dni mi sie podobał ale ,oja jazda polega na jezdzeniu po lesie wiec chyba sobie mtb (http://mtb8.pl/forum) choć niebardzo ich lubie.. Powiem jedno mam rower 2 tyg. i jest do dupy rzuciłem nim o ścianę a teraz mogę sprzedać od niego koła.
cena. cena tylko to bo to jest najwiekszy szit jaki widziałem zallllllllsawik napisał(a):kurde nie wiem co ludzi ciagnie do tych gtixów
najwazniejsze ze sa pakowane w firmowe kartony i oklejane firmowa tasma... :D
zal tych klientow, ale z drugiej strony sami sobie winni... :D
pzdr
ps. skonczmy juz gadanie na temat gtix... zamknac ten watek... :D
szeregowy k... jak Ty sie wkrecasz... japier... wyluzuj... :D lepiej wpadnij na plajaka pograc albo jakies dupeczki pokrecic... zamiast marnowac czas z gtxiami i tymi forumowymi blaznami :D
...siema stary szary... co ma las vegas parano okulary... poczuj smak jego dziary... ktora dziala na wszytskie szpary... :D
lubie ogladac na allegro ten syf... :D to mnie kreci... :D
szeregowy napisał(a):lubie ogladac na allegro ten syf... :D to mnie kreci... :D
A to siodło tak drapieżnie zadarte, żeby mniejszy opór aerodynamiczny stwarzało, specjalne owiewki itp.
to rower stworzony do agresywnego downhill. ja bym sie bal z kraweznika zjechac bo mogloby mnie tylne kolo wyprzedzic w czasie jazdy
Jest to bardzo dobrej jakości rowerek, solidnie złożony na dobrych podzespołach.
Wyróżnia się spośród innych ... oraz solidnymi częściami co gwrantuje długie i bezawaryjne użytkowanie.
Mogę napisać, że jest to najlepszy bmx w tym przedziale cenowym - a o używkach to pan chyba zapomniał?
BMX hard GTiX to świetny rower jak za taką cenę
wejdź na stronke
|
\ /
V
bmxforum.pl/topic64588/
http://forum.*/index.php?a=topic&t=16131
skomentuj i zobacz dyskusje o GTiX-ach
Zielony145 napisał(a):BMX hard GTiX to świetny rower jak za taką cenę
wejdź na stronke
|
\ /
V
bmxforum.pl/topic64588/
http://forum.*/index.php?a=topic&t=16131
skomentuj i zobacz dyskusje o GTiX-ach

Kolejnym portalem snowboardowym w Polsce będzie snowboardowe.pl. Sprawdź już wkrótce.
Snowboard to dobra alternatywa na zimę :)